Bugaderia Industrial Maresme

Rentat tèxtil de qualitat

Bugaderia Industrial Maresme és una empresa familiar fundada el 1980 ubicada a Cabrera de Mar a la província de Barcelona. Oferim serveis de rentat i lloguer de roba especialitzats en el sector hoteler i de restauració.

La nostra prioritat és oferir als nostres clients la millor qualitat a través de la millor maquinària del sector, l’acurada selecció de proveïdors i l’exigència en el nivell de servei amb l’atenció personalitzada.

 

40 anys d’experiència

Bugaderia Industrial Maresme va implantar-se al Maresme el 1980, convertint-se en una empresa de rentat de referència de la comarca amb capacitat de fins a 20 tones de roba al dia.

Bugaderia Industrial Maresme - Lavandería Industrial
Bugaderia Industrial Maresme - Lavandería Industrial

Servei personalitzat i proper

Des de l’inici, a Bugaderia Industrial Maresme hem primat la qualitat a la quantitat. Som una empresa local de proximitat i oferim un tracte personal i proper amb un excel.lent departament d’atenció al client.

El nostre alt nivell d’exigència i la nostra experiència en hotels, creuers i restauració desde 1980 fa que la nostra cartera de clients confiïn en nosaltres.

 

Servei de confiança

Per nosaltres prima la qualitat, oferint un rentat i planxat immillorable amb el millor servei de recollida i entrega, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.