Lloguer de roba de llit,
de bany, de menjador

Diversitat de serveis

A Bugaderia Industrial Maresme complementem el servei de rentat amb el rènting de roba per a cobrir les diferents necessitats dels nostres clients. Aquest concepte es va popularitzar a Catalunya als anys 90 amb l’externalització dels hotels en la neteja de roba.

Lloguem roba de llit, roba de bany, de menjador, spas i piscines. Aquesta roba és principalment de cotó 100% i es complementa amb altres teixits com el polièster o el lli, segons el necessari per la funcionalitat de la roba i sempre provinents dels millors proveïdors de qualitat.

 

Màxima rendibilitat pels hotels

Els hotels trien Bugaderia Industrial Maresme per una simplificació dels processos i facilitat de gestió.

El cost fixe en roba sempre és millor que el cost variable, la tranquil·litat no té preu.

Els nostres clients poden aprofitar la superfície destinada a bugaderia per altres usos més productius. Garantir el millor servei, preu i més eficiència sense assumir costos de desgast ni de trencament de roba.

Bugaderia Industrial Maresme - Lavandería Industrial

Roba de llit

A Bugaderia Industrial Maresme sabem que la roba de llit i els accessoris d’habitació són elements claus per garantir el descans i relax dels hostes.

Els nostres llençols, coixineres, vànoves i nòrdics ofereixen les sensacions de netedat, suavitat i qualitat que l’hoteler vol oferir.

 

Roba de restauració

No hi ha àpat de luxe sense un blanc d’excel·lència amb el millor dels planxats amb el mínim de plecs i a la nostra bugaderia ho sabem.

 

Roba de bany i spa

El teixit de cotó 100%, els millors productes pel rentat i l’assecat d’última tecnologia, ens permet donar una suavitat extraordinària. La diversitat de mides, gramatges i colors de les nostres tovalloles i barnussos personalitzats, permet totalment l’adaptació a la imatge dels hotels.