Serveis de bugaderia

Tecnologia puntera

Hem treballat sempre amb els millors equips en tots els nostres processos, des del rentat, el planxat d’última generació, fins al transport propi adaptat per conservar fins a l’últim detall.

Som una de les bugaderies més eficients energèticament del sector, ja que aprofitem la calor generada per escalfar l’aigua que utilitzem posteriorment al procés de rentat.

També tenim equips d’ozó per una extremada neteja i desinfecció amb certificat de l’European Ozone Trade Associacion.

 

Rentat i assecat

A Bugaderia Industrial Maresme tenim l’equipament necessari per a processar 20 tones de roba al dia amb el nostre túnel de rentat i rentadores de diverses capacitats.

No treballem amb el Sector Sanitari ni amb Indústries Càrniques i podem garantir la no contaminació de les peces. La separació a la nostra empresa és molt acurada i també separem per quantitat.

A més hem reforçat les mesures de seguretat instal.lant ozó amb la garantia de l’European Ozone Trade Associacion.

Planxat i plegat

El planxat perfecte i amb sensació d’emmidonat l’aconseguim gràcies als nostres  sistemes de planxat que asseguran la qualitat i amb el màxim respecte pel medi ambient.

Bugaderia Industrial Maresme - Lavandería Industrial

Complements

A Bugaderia Industrial Maresme complementem el nostre rentat amb calderes de vapor amb recuperadors de calor, empaquetadores, compressors d’aire, descalcificadors, i tractament d’aigua.

 

Proveïdors tèxtils

Al nostre servei de lloguer de roba oferim una àmplia gamma de llençols, fundes de coixí, quadrants, nòrdics i vànoves de màxima qualitat així com tovalloles, roba d’spà i de restauració.  Garantim un confort al tacte perquè els nostres clients ofereixen als seus el que desitgen.

 

Transport propi

Comptem amb una flota de camions pròpia adaptats a les necessitats de l’hotel i la bugaderia i un equip humà de primera.

Oferim un servei personalitzat amb un acord mutu d’horaris i adaptant-nos a les particularitats dels nostres clients.